fbpx

PLANEA TU VISITA

¡PRORROGADA FINS EL 20 D'ABRIL EN KINÉPOLIS, VALENCIA!

Degut al seu gran exit, TITANIC THE EXHIBITION ha ampliat la seua ESTANCIA en KINÉPOLIS dins del centre comercial HERON CITY de Paterna, Valencia (Espanya), fins el 20 d'abril de 2020. Les entrades per a visitar l'exposicio poden adquirir-se ya en la propia taquilla del recint i ONLINE.

Com arribar

KINÉPOLIS – HERON CITY
Avinguda de Francisco Tomás y Valiente, s/n
46980 Paterna
València

Horaris

  • Dilluns a dijous: de 17:00 a 21:00 h
  • Tancament de la sala: 22:00 h.
  • Dissabtes, diumenges i festius: d’11:00 a 21:30 h.
  • Tancament de la sala: 22:30 h.

Del 10 al 20 d'abril, obertura de 11 a 21:30 hores ininterrompudament.

Tarifes d'accés

Totes les entrades per a visitar l'exposició inclouen l’ús gratuït d'una audioguia, disponible en valencià, castellà, anglés, francés, alemany i portuguès, entre altres. Consultar disponibilitat d'altres idiomes.

Els xiquets i xiquetes menors de 7 anys, acompanyats d'una persona adulta amb entrada, poden accedir gratuïtament. Això sí, en cas de desitjar una audioguia hauran d’adquirir una entrada bonificada.

Si s’adquirixen online, estes tarifes es veuran incrementades en 1,1 € en concepte de gastos de gestió. 

Promoció exclusiva per a empadronats a Paterna

Totes aquelles persones empadronades a Paterna disfrutaran, a més, d'un preu reduït de 7 euros en les seues entrades els dimarts, excepte festius. Promoció aplicable tant en taquilla de Kinépolis com en entrades adquirides online.

Serà necessari mostrar el DNI o document acreditatiu per a acollir-se a esta promoció. 

CategoríaDillunsDimarts a divendresCaps de setmana i festius
Adult7 €10,5 €12,5 €
Bonificada*7 €8,5 €9,5 €
Grups**6 €6 €-

L'entrada bonificada és aplicable a menors de 7 a 18 anys, estudiants, jubilats, pensionistes, persones amb discapacitat, membres de família nombrosa i carnet jove. S'han d'acreditar les condicions amb el carnet o títol corresponent.

** Promoció vàlida per a grups d'escolars i adults d'almenys 15 persones, amb reserva prèvia. Cal reservar com a mínim 2 dies abans de la visita. Estos grups podran realitzar la seua reserva en horari de vesprada i també de matí. Consulteu disponibilitat en info@titanic.es

CONSIDERACIONS GENERALS

Durant el transcurs de la visita a Titanic The Exhibition ha de recordar que:

  • Es permet prendre fotografies amb mòbil o càmera de fotos no professional. No es permet usar flaix, trípode o altres aparells que obstaculitzen el trànsit i visibilitat de la resta de visitants. El hashtag oficial de l'exposició és #TitanicValencia.
  • No és possible accedir a l'exposició amb maletes ni motxilles.
  • Per a major comoditat de tots els visitants, cal mantindre el telèfon sense so i guardar el major silenci possible durant la visita.
  • No està permés gravar amb càmeres de vídeo. Si desitja realitzar una petició especial, contacte amb nosaltres prèviament.
  • Dins del recinte no es permet fumar, menjar, beure, ni tampoc l'entrada de mascotes (excepte gossos guia).
  • Es prohibix expressament l'ús de qualsevol fotografia realitzada en l'interior de l'exposició amb usos comercials.

L'incompliment de qualsevol d'estes normes o de les indicacions del personal d'atenció al visitant de l'exposició podrà ser motiu de no-admissió o expulsió de la sala.

Preguntes freqüents

No. La visita a la mostra es realitza amb audioguia, un reproductor que t'anirà guiant personalment i explicant l'exposició sala per sala.
No. Tots els preus d'accés a Titanic The Exhibition inclouen l'accés a l'audioguia, que està disponible en 5 idiomes: castellà, valencià, anglés, francés i alemany.

Totalment. De fet, una gran part dels nostres visitants ho són. En l'exposició disfrutaran recorrent les estances interiors del Titanic, coneixent la seua verdadera història i podran inclús tocar un autèntic iceberg.

En eixe cas podràs sol·licitar la transcripció de l'audioguía (disponible en castellà i anglés), que et permetrà viure Titanic The Exhibition amb la mateixa intensitat que la resta de visitants. En estos casos es recomana avisar amb antelació, de manera que puguem assegurar-te la disponibilitat de la transcripció.

No. Les reserves són únicament per a grups de més de 15 persones. Les entrades individuals es poden adquirir tant en taquilla com a través de la web www.titanic.es. 

En eixe cas, per favor, posa't en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic info@titanic.es , notificant-nos el dia, hora i nombre de persones que conformareu el grup, perquè puguem atendre la vostra sol·licitud.

. Les entrades es poden adquirir en taquilla per a qualsevol dia d'obertura.

En la mesura que siga possible, recomanem acudir entre setmana, per a poder visitar Titanic The Exhibition amb més tranquil·litat. Durant el cap de setmana, recomanem realitzar la visita en horari de matí.

Pots portar-les impreses o, si ho preferixes, en format PDF en el teu mòbil o tablet.

Per favor, posa't en contacte amb nosaltres a través de l’adreça electrónica info@titanic.es perquè puguem tractar el teu cas de manera personalitzada.

Es permet l'ús de mòbils i càmeres de fotos no professionals. No obstant això, estan prohibits els flaixos, trípodes, pals selfie o altres aparells que obstaculitzen el trànsit i visibilitat de la resta de visitants. Si es considera oportú, l’organització podrà prohibir temporalment la possibilitat de realitzar fotografies per al bon funcionament de la mostra i l’òptima conservació de les peces. Recorda compartir la teua experiència en les xarxes socials, etiquetar-nos i usar el hashtag oficial de l'exposició #TITANICvalencia perquè puguem vore-ho.

La visita té una duració estimada de 80-90 minuts; encara que si desitges romandre més temps en l'interior de l'exposició pots fer-ho sense problema. No obstant això, recorda que el desallotjament de la sala serà a les 22:30 hores.

Valencià
Español English (UK) Valencià