fbpx

LA EXPOSICIÓN

L'exposició itinerant més visitada del món

La fatídica matinada del 15 d'abril de 1912, el Titanic, el major navili mai construït per la mà de l'home es va afonar en les gèlides aigües de l'Atlàntic Nord després d'impactar contra un iceberg, emportant-se amb ell la vida de 1495 persones. El món sencer es va commocionar en conéixer la terrible notícia.

Quan fa més de 100 anys de la tragèdia del major navili mai construït per l'home, Titanic the Exhibition, composta per prop de 200 objectes originals del Titanic i nombroses reproduccions a grandària real de les seues estances interiors, atraca en Kinépolis - Heron City, València.

Esta emotiva exposició t'embarcarà en un inoblidable viatge al passat per a conéixer en primera persona com va ser l'efímera vida a bord del transatlàntic. Navegaràs des de la seua concepció i construcció fins a les seues restes, situades a quasi quatre quilòmetres de profunditat en el mar.

Recorrent les huit sales que conformen la exposició itinerant més visitada del món, coneixeràs, en primera persona les innumerables històries d'heroisme que van tindre lloc a bord, com la de Molly Brown, i viuràs la dimensió més humana de la tragèdia com mai abans.

Gràcies a un sistema individual de so inclòs en el preu de l'entrada a través de les veus, música i efectes sonors, reviuràs les innumerables històries d'heroisme que van tindre lloc a bord, com la de Molly Brown, i la gran dimensió humana de la tragèdia del barco més mític de la història universal.

Valencià
Español English (UK) Valencià